2012-02-29

Det är alltid lika segt när Johan jobbar kvällen, har varit ute och lekt med en busig Enya idag... hon älskar när hon får springa lös på gräsmattan. Nu tänker jag fördriva tiden med att ha en härlig hemma spa kväll med fotbad, hårinpackning, ansiktsmask, nagelmålning och en lång varm dusch.

Varmt fotbad
Varmt vatten
Grön såpa
Salt
Olivolja

Ansiktsmask
Mosa en banan.
Mixa med 1 - 2 matskedar honung.
Sätt till 4 - 6 matskedar havregryn så du får en lagom konsistens.
Lite vatten kan behöva tillsättas.
Fukta sedan huden med ljummet vatten och massera in ansiktsmasken.


Hårinpackning för torrt hår
Blanda 2 matskedar honung 'med 2 matskedar olivolja.
Massera in i håret och låt verka under en duschmössa i 30 minuter eller upp till en timme.
Tvätta av med ett gott schampo.



Är det Semledagen,så är det!!!



Idag ska vi slå till med goda hemmagjorda semlor, för det är ju faktiskt bara semledagen en gång om året. Tyvärr kommer nog resten av dagen gå åt till att plugga... inte roligt när det är så fruktansvärt fint väder ute. Satt ute på balkongen nästan i en timma förut och det så skönt. Termometern visade 26 grader... tro det eller ej men vi börjar närma oss våren!!!

Äntligen kommer bilder från fjällen!!!


2012-02-15

Tenta ångesten börjar sakta sprida sig i kroppen igen... finns inget värre än att känna att man inte häller denna gången lyckades börja plugga i tid!!!! gaaahh jag blir ju galen på mig själv och min framförhållning, men ryktet har spridit sig och det är nog inte bara jag som känner så här varje gång jag börjar plugga.
2 veckor kvar till 3 veckor lång VFU, den ska jag spendera på ett demes/ palliativ boende som heter Österänge. Inte super taggad men hoppas att det kommer gå bra. Nu ska jag lägga mig i morgon blir det skola, plugg till tentan och natt jobb på infektion!

<-- Österängen

Låång Helg

Idag är det äntligen fredag, har dock varit ledig hela veckan eftersom jag varit i fjällen men ändå är det något speciellt när det blir fredag. Tyvärr blir inte denna helgen någon skön vilo helg blir nämligen jobb hela helgen, skönt med extra pengar men jobbigt att vara skit förkyld. Så idag blir det skola och sedan rakavägen till jobbet, så hem kommer jag inte fören runt halv 11 ikväll. Men vad gör de när han mar underbara arbetskollegor? Hade tänkt att lägga ut lite bilder från fjällen med men det får nog bli ikväll eller senare i helgen när jag har tid. Nu ska jag vara duktig och göra klart min läxa och sedan får jag nog se till att få i mig lite mat!

Skönt att bo nära gymmet

Ibland är det skönt att vi bor så himla nära gymmet, det är så nära så vi kan gå dit på max 3 minuter! Idag kommer de bli två pass, första körde vi i morse det var ett indoor walking pass. Lyckades få med Johan och det är jag verkligen glad för. Nu ikväll känner jag att ja måste sträcka ut på mina ömma muskler så då får det bli ett body balance pass! Har även köpt hem ett återhämtnings pulver idag, så längtar tills jag får testa de ikväll. Efter passet lyxar vi till de med 20 min solning!