2012-03-20

Nyss kommit hem från skolan efter ett mindre roligt seminarium... Men nu är det klart och snart är hela denna kursen klar! Bara en liten hemtenta som ska skrivas under veckans gång sedan kan vi föralltid säga hejdå till vårdandetsfundament och vetenskaps teori II, och istället säga hej till människans lärande och utveckling i ett föränderligt samhälle... Bara ÄLSKAR dessa kurser och speciellt deras namn val eftersom dom verkligen gör att man blir SÅ sugen och taggad när en ny kurs startar!
Har även bestämt mig (tror jag) för att läsa en extra kurs på distans i höst, nämligen spädbarnspsykologi på halvfart. Den har både ett intressant namn och något som verkar vara intressant innehåll!

För övrigt blir det en mindre rolig dag idag eftersom städning och tvättning står högst upp på schemat... Detta onda måste som kommer som ett brev på posten varje vecka!!!


Söndag

Helgen är snart slut igen.. hur fort ska den gå egentligen? och inte har vi gjort något vettigt alls! Idag blir det nog en liten springtur i alla fall, hoppas foten vill vara med! I morgon är det måndag och jag är LEDIG såå skönt... dock har jag en hemtenta att skriva på med, men bara kännslan av att kunna sova tills man vaknar och inte behöva stressa iväg ska bli skönt. Nu ska jag gå och göra lyx mat... köttbullar och makaroner.

Underbar dag

vilken underbar dag vi har, tyvärr har jag sovit bort en stor del av den eftersom jag jobbade inatt! Men nu är jag pigg och vaken och tänkte bege mig hem till urskogarna för att hälsa på hos mina underbara syskon och föräldrar. Dom ska få vara " barnvakt" åt våran lilla vovvi denna veckan, eftersom jag har praktik 7- 16 och J jobbar sent. Blir så många timmar får henne att vara själv annars! Ska nog försöka mig på en härlig promenad med hundarna och vem vet kankse får med mig någon annan i familjen med!